Ammattitaidolla toteutettu taloremontti ja muut rakennuspalvelut Nokialla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
taloremontti Nokia

Rakennus Piitulainen toteuttaa monipuoliset rakennuspalvelut Nokialla ja koko Pirkanmaan alueella. Olipa kyseessä kokonaisvaltainen taloremontti avaimet käteen -periaatteella tai vain aidan rakentaminen, hoidan homman tehokkaasti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Vankka kokemus alalta ja raudanluja ammattitaito takaavat sen, että työni jälki on aina laadukasta ja ratkaisut toimivia – yksityiskohtia myöten.

Kokonaisvaltaiset rakennuspalvelut ammattitaidolla

Rakennusalan ammattilaisena minulta sujuvat tehokkaasti mitä erilaisemmat rakennustyöt pienistä osaratkaisuista laajoihin kokonaisuuksiin, aina koko talon rakentamiseen saakka! Toteutan muun muassa seuraavat rakennustyöt:


 • talot (myös pitkästä puusta)
 • muuraustyöt (julkisivut, kosteiden tilojen harkkomuuraukset ja sisäseinät)
 • perustus- ja kellarikerrosten harkkomuuraukset
 • laajennukset
 • jäteasemat ja -katokset
 • aidat

  Toteutan kaikki tarvitsemasi rakennustyöt ammattilaisen tehokkuudella ja täsmällisyydellä. Teen esimerkiksi monipuoliset muuraustyöt julkisivumuurauksista kosteiden tilojen harkkomuurauksiin sekä perustus- ja kellarikerrosten harkkomuurauksiin. Teen erilaiset rakennusten laajennukset ja rakennan uudet ja toimivat jäteasemat taloyhtiöiden pihoihin. Halutessasi rakennan myös koko talosi perustuksista kattoon saakka ja kauniin aidan pihaa rajaamaan. Työni perustuu vuosien kokemuksen kartuttamaan erikoisosaamiseen, joka mahdollistaa yksilöllisetkin, mutta aina yhtä toimivat ratkaisut!

  Tutustu myös tarjoamiini saneerauspalveluihin

  Rakennustöiden luotettava ammattilainen

  Tärkeää jokaisessa toteuttamassani rakennustyössä, niin pienessä kuin suuressa, on asiakaslähtöisyys ja asiakkaan toiveiden toteuttaminen. Asiakas onkin mukana työssäni jo suunnitteluvaiheessa, jotta asiakkaan omat toiveet näkyvät myös lopputuloksessa. Palveluideni asiakaslähtöisyys mahdollistaa yksilölliset ja persoonalliset ratkaisut, joita et valmispaketeista saa!


  Hankkimalla tarvitsemasi rakennuspalvelut kokeneelta ja luotettavalta tekijältä takaat vastineen rahoillesi sekä lopputuloksen laadukkuuden ja kestävyyden. Olipa kyseessä taloremontti tai vaikkapa jätekatoksen rakentaminen, Rakennus Piitulainen tekee asiantuntevat rakennustyöt Nokialla sekä koko Pirkanmaan alueella.